If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, имам проблем с колана на мястото на водача.. не иска да се прибира и трябва аз да го "навирам" за да се прибере.. Въпроса е с някаква пружина ли се прибира и как да отворя пластмасата без да я чупя за да видя..
sigpic
Cruizin' down the streets in my one-four-six
в коланите на 145/146 няма пиропатрони. има един защитен механизъм който се поврежда при рязко и здраво издърпване на колана или както каза тонов - катастрофа и увиснал шофьор на колана. ремонтира се със употребяван здрав от некатастрофирала кола.
Колеги, имам проблем с колана на мястото на водача.. не иска да се прибира и трябва аз да го "навирам" за да се прибере.. Въпроса е с някаква пружина ли се прибира и как да отворя пластмасата без да я чупя за да видя..
здравей колега,имам здрав колан от 145,от Раднево съм ако имаш път насам се обади,ще ти го подаря и не се занимавай със стария,колегите са прави!
Хванах я тази тема и ако може и аз да попитам за проблемче с коланче. Не е на Алфа но все пак: коланът някакси е завъртян с един оборот и седи осукан. Що е то?
Comment